Gizlilik ve Çerez Politikası

grtgrg

GİZLİLİK POLİTİKASI

Bu Gizlilik Politikası (“Gizlilik Bildirimi”), kişisel verilerinizin toplanması, işlenmesi, üçüncü kişilerle paylaşılması, muhafaza edilmesi, güvenliğinin sağlanması konularını ve bu konular ile ilgili olarak sahip olduğunuz haklarınızı açıklamaktadır. BYG Yapı Danışmanlık LTD. ŞTİ.  (“Copcha”), 24/3/2016 6698 no’lu KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU ve  GLOBAL GİZLİLİK standartlarına uymaktadır.

“Copcha”’da, misyonumuz tutku, tasarım ve sürekli yenilik arayışı ile niş ürünler sunmak ve tüketicilere beğenilmektir. (Bundan böyle “Hizmetler” olarak anılacaktır). Bu misyon, çevrimdışı faaliyetlerimizi kapsamakta ve web sitemiz ve sosyal media hesaplarımız aracılığıyla sanal topluluğumuza da kapsamaktadır. Gizlilik Politikamız, kişisel verilerinizi web sitemiz (www.copcha.com.tr) ve ilgili sosyal medya hesaplarımızda nasıl topladığımızı ve işlediğimizi açıklamaktadır.

Üyeler tarafından verilen bilgilerin ve işlemlerin güvenliği için gerekli önlemler, bilgi ve işlemin mahiyetine göre şirketimiz veya ilgili kuruluşlarca sistemlerde ve internet altyapısında alınmıştır. Sitemizi kullanımlarınızda tüm kredi kartı işlemleri ve onayları şirketimiz’den bağımsız olarak ilgili banka ve benzeri kart kuruluşlarınca online olarak aranızda gerçekleştirilmektedir (Kredi kartı şifresi gibi bilgiler şirketimiz tarafından görülmez ve kaydedilmez). Bu bilgilerin aktarımı SSL-Tabanlı 256-Bit kodlama ile gerçekleştirilmektedir.

BİZ KİMİZ

Biz BYG Yapı Danışmanlık Gıda Turizm Reklam Organizasyon Taahhüt sanayi ve Ticaret limited Şirketi olarak (Ticaret Sicil No: 259713)  “Copcha” markası altında internet tabanlı hizmetler sunuyoruz.

Kişisel Verileriniz Hakkında Bilgiler , Kapsam ve Rıza

Bu Gizlilik Politikası, cihazlarınız ve hizmetlerimiz ile olan etkileşiminiz hakkındaki verilerle ilgilidir.

“Kişisel Veriler”, doğrudan veya dolaylı olarak, tek başına veya diğer bilgilerle birlikte sizi tanımlamak için kullanılabilecek bilgilerdir. Bu bilgiler, tam adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, tam konumunuz, cihaz kimliğiniz, bazı tanımlama bilgileri ve ağ tanımlayıcılarınız gibi bilgileri kapsamaktadır.

Bu Gizlilik Bildirimi, kişisel verilerinizin tarafımızca toplanması, kullanımı, paylaşımı, muhafaza edilmesi ve korunması konularını ve bunlar ile ilgili haklarınızı açıklamaktadır. “Copcha”, ürün ve Hizmetlerini yürütmek ve geliştirmek, reklam ve pazarlama yapmak için,  mobil cihazlar da dahil olmak üzere, her türlü erişim veya kullanım yönteminiz aracılığı ,ile hizmetlerimizi kullanarak ve/veya hesap oluşturarak bu Gizlilik Bildirimi’nde açıklandığı üzere, kişisel verilerinizi toplamakta, kullanmakta, gerektiğinde üçüncü kişilerle paylaşabilmekte, muhafaza etmekte ve korumaktadır. Gizlilik Bildirimi ve Kullanıcı Sözleşmemiz’i kabul etmekle bunlara rıza göstermektesiniz.

Verileri gizleme yoluyla veya başka yollarla sizin için kişiyi tanımlayıcı hale getiren verileri (adınız, e-posta adresiniz veya bağlanabilir izleme kimliğiniz gibi) hariç tutarak, kişisel verilerden tanımsız veya anonim veriler oluşturabiliriz. Anonim ve tanımsız verileri kullanmamız, bu Gizlilik Politikasına tabi değildir.

Kişisel Verileri Nasıl Topluyoruz ve Kullanıyoruz

Kişisel Verilerinizi, aşağıdaki durumlar da dahil olmak üzere, çeşitli şekillerde ve çeşitli amaçlarla topluyoruz:

  1. Bir hesap açtığınızda
    Devamını Oku
    Ürünlerimize çevrimiçi göz attığınızda, bizden ürün satın aldığınızda (ödemenin işlenmesi dahil) ve bizden ürünleri veya hizmetleri kişiselleştirmemizi istediğinizde, kişisel verileri topluyoruz. Bu kişisel veriler; isim, adres, telefon numarası, kullanıcı adı ve parola, e-posta adresi, doğum tarihi, ödeme bilgileri ve konum verilerini içerebilir. “Konum Verileri”, yaklaşık konum veya sizin onayınızla, tam konum anlamına gelir. Bu verileri hesabınızı oluşturmak, hizmetlerimiz içerisindeki faaliyetinizi etkinleştirmek ve hizmetlerimizi ve deneyiminizi geliştirmek, artırmak ve iyileştirmek de dahil olmak üzere genel olarak hizmetler sunmak için kullanıyoruz. Ayrıca bu verileri bazı araştırma, analiz, yenilik, test, izleme, müşteri iletişimi, risk yönetimi ve idari amaçlarla ilgili kurum içi amaçlar için de kullanıyoruz.
  2. Bizimle iletişim kurduğunuzda veya indirim fırsatları için kaydolduğunuzda.
    Devamını Oku
    Bizimle iletişim kurduğunuzda veya haber, etkinlik, gibi duyurulara bilgi almak için kaydolduğunuzda kişisel verileri toplarız. Bu tür kayıtlar yaptırırsanız, satın aldığınız veya kullandığınız “Copcha” ürünleri veya hizmetler hakkında sizinle iletişim kurmak, promosyon mesajları ve kişiye özel reklamlar göndermek, sizi diğer ürünlerden haberdar etmek, yarışma, görev, çekiliş ve diğer promosyonlardan sizi haberdar etmek, ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz hizmetlerden sizi haberdar etmek, ve diğer pazarlama amaçları için kişisel verilerinizi ve diğer bilgileri kullanabiliriz. İletişim tercihlerinizi hesabınıza giriş yaparak yönetebilirsiniz. E-posta ayarlarınıza bakılmaksızın, şartlarımızın veya bu gizlilik politikasının gözden geçirilmesi veya satın aldığınız ya da kullandığınız ürün veya hizmetlerle ilgili diğer resmi iletişimler gibi hizmetlerimizin performansına ilişkin bildirimler gönderebileceğimizi lütfen unutmayın. Kişisel verilerinizi teknik destek, çevrimiçi hizmetler, ürün bilgileri veya başlattığınız diğer herhangi bir iletişim talebinize yanıt vermek için kullanabiliriz. Bu, teknik destek taleplerini ele almak  hesabınıza erişmeyi içerir. Taleplerinizi, sorularınızı ve şikayetlerinizi ele almak için de kişisel verilerinizi kullanabiliriz.
  3. Özel etkinliklere, indirimlere veya programlara katıldığınızda.
    Devamını Oku
    Kişisel verilerden marka ve ürün tercihlerine kadar çeşitli konularla ilgili soruları yanıtlamanızı isteyen anketler de başlatabiliriz. Promosyonlar veya anketler, bir “Copcha” hizmet sağlayıcısı tarafından yapılabilir veya iş ortaklarımızdan biri ile ortak markalı olabilir. Bu gibi durumlarda, Kişisel Veriler pazarlama amaçları dahil olmak üzere “Copcha”, hizmet sağlayıcı ve/veya iş ortağı tarafından toplanabilir ve/veya bunlarla paylaşılabilir. Kişisel Verilerinizi bu gizlilik politikasından farklı bir şekilde işleyen her promosyon veya anket, söz konusu promosyon veya anket ile bağlantılı olarak bu bilgi toplamayı yöneten gizlilik politikasını belirtecektir.
  4. Sanal topluluklarımızla veya reklamlarımızla ilgilendiğinizde.
    Devamını Oku
    Sanal topluluklarımızla yakından ilgilenmeye başladığınızda, kişisel verilerinizi toplayabiliriz. Buna, reklamlara tıkladığınız, sosyal medya sayfalarımızla etkileşimde bulunduğunuz, içerik gönderdiğiniz, değerlendirme bıraktığınız veya yorum alanlarına, bloglara, mesaj panolarına, etkinliklere ve “Copcha”’ya bağlı olan diğer topluluk forumlarına bilgi girdiğiniz zamanlar da dahildir. Topluluk forumlarımızın herkese açık olduğunu lütfen unutmayın, bu nedenle hangi bilgileri ve içeriği ifşa etmek istediğinize karar verirken özen göstermenizi öneririz.
  5. Üçüncü taraf ürünlerine ve hizmetlerine erişim sağladığınızda.
    Devamını Oku
    Hizmetlerimiz aracılığıyla üçüncü taraf ürünlerine ve hizmetlerine kaydolmanıza ve ödeme yapmanıza veya başka bir web sitesi, mobil uygulama veya İnternet konumu (topluca “Üçüncü Taraf Siteleri”) ile etkileşimde bulunmanıza izin verebiliriz ve hizmetlerimiz aracılığıyla üçüncü taraf siteleri ile paylaştığınız kişisel verileri toplayabiliriz.
  6. Sosyal medya aracılığıyla bizimle iletişime geçtiğinizde.
  7. Üçüncü taraflardan veya genel kullanıma açık kaynaklardan veri topladığımızda.
  8. Tanımlama bilgilerini, cihaz kimliklerini, konumu, çevreden gelen verileri ve diğer izleme teknolojilerini kullandığımızda ve/veya topladığımızda.
    Devamını Oku
    Tanımlama bilgilerini ve web işaretçileri, cihaz kimlikleri, reklam kimlikleri, coğrafi konum, ve IP adresleri gibi diğer teknolojileri kullanarak bazı kişisel verileri toplayabiliriz. Tarayıcı tanımlama bilgilerini özellikle kişiselleştirme, performans/analiz ve reklam için kullanılan işlevler ve tanımlama bilgileri için kesinlikle gerekli olan tanımlama bilgileri de dahil olmak üzere farklı amaçlar için kullanıyoruz. [Tanımlama Bilgisi ve Cihaz Kimliği Kullanımı] (çerez politikası) bölümümüzde, bazı veri toplama veya kullanımları kontrol etmek veya bunlardan vazgeçmek için daha fazla bilgi ve seçenek yer almaktadır
  9. Yasal koşullara veya yükümlülüklere, hukuki yaptırımlara ve kamu güvenliği amaçlarına riayet ettiğimizde.
    Devamını Oku
    Sahteciliği önlemek veya varsa hileli veya yasadışı faaliyetleri tespit etmek, bunları engellemek ve bu tür konuları soruşturmak için kullanmaktayız. Web sitesinin güvenliğini artırmak için, yasalara, düzenlemelere, mahkeme kararlarına veya diğer yasal yükümlülüklere riayet etmek veya bir soruşturmaya yardımcı olmak, haklarımızı ve mallarımızı veya üçüncü tarafların haklarını veya güvenliğini korumak ve savunmak, kullanım şartlarımızı, bu gizlilik politikasını veya üçüncü taraflarla yapılan sözleşmeleri yerine getirmek ya da suç önleme amaçları doğrultusunda, kişisel verileri kullanabiliriz.

Topladığımız kişisel verileri, hizmetlerimizi sunmak ve geliştirmek, sitemizde kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmak (özellikle beğenebileceğiniz hizmetler ve ürünleri önererek), hesabınız veya hizmetlerimiz ile ilgili olarak sizinle iletişime geçmek, size kişiselleştirilmiş reklam ve pazarlama hizmetleri sunmak için kullanabiliriz.

Kişisel verilerinizi, ilgili mevzuatın öngördüğü veya faaliyetlerimiz ile ilgili veya faaliyetlerimiz için gerekli oldukları süre boyunca muhafaza etmekteyiz. Buna ek olarak, kapatılmış hesaplardaki kişisel verileri de yürürlükteki mevzuata uymak, dolandırıcılığı engellemek, uyuşmazlıkları çözmek, soruşturmalara yardımcı olmak, Kullanıcı Sözleşmemiz’i uygulamak ve yürürlükteki mevzuatın müsaade ettiği veya gerekli kıldığı diğer işlemlerde bulunmak için saklayabiliriz

Kişisel Verileri Nasıl İfşa Ederiz

Kişisel Verilerinizi, bu gizlilik politikasının önceki bölümünde,  ve aşağıdaki şekillerde açıklanan amaçlar doğrultusunda ifşa edebiliriz:

  1. Hizmet sağlayıcılara
    Hizmetleri sağlamak, iyileştirmek ve kişiselleştirmek için
  2. Sosyal ağ sağlayıcılara.
    Hizmetlerimizde sosyal ağ pencere öğelerini, düğmelerini veya eklentilerini kullandığımızda sosyal ağ sağlayıcılarıyla.
  3. Reklam ve pazarlama için.
    “Copcha” adına Facebook, Instagram dahil olmak üzere üçüncü taraflar adına reklam ve pazarlama amaçlı reklam ve pazarlama ortaklarıyla.
  4. Bazı analiz ve geliştirme amaçları doğrultusunda
    Hizmetlerin analizi ve geliştirilmesi için bazı şirketlerle.
  5. Yasalara uygunluk, hukuki yaptırımlar ve kamu güvenliği amaçları doğrultusunda
    Yasalara, düzenlemelere, mahkeme kararlarına veya diğer yasal yükümlülüklere riayet etmek veya bir soruşturmaya yardımcı olmak, haklarımızı ve mallarımızı veya üçüncü tarafların haklarını veya güvenliğini korumak ve savunmak, kullanım şartlarımızı, bu gizlilik politikasını veya üçüncü taraflarla yapılan sözleşmeleri yerine getirmek ya da suç önleme amaçları doğrultusunda emniyet yetkilileriyle, hükümet organları veya düzenleyici organlarla, yetkili mercilerle veya diğer yetkili üçüncü şahıslarla.

İşleme için Yasal Dayanak

BYG Yapı danışmanlık LTD. ŞTİ. , geçerli veri koruma yasaları çerçevesinde, bize sağladığınız kişisel verilerin denetleyicisidir (“Veri Denetleyicisi”). Bir veri denetleyicisi olarak, hakkınızda sakladığımız kişisel verileri bu gizlilik politikasına uygun olarak işleriz.
E-Ticaret hizmetlerini kullanarak, kişisel verilerinizin bu gizlilik politikasında açıklandığı gibi toplanmasını, kullanılmasını ve aktarılmasını onaylamış olursunuz. Ayrıca, toplanan kişisel veriler bu gizlilik politikasında açıklandığı gibi paylaşılacaktır. BYG Yapı Danışmanlık LTD. ŞTİ. , ayrıca kişisel verilerinizi bir sözleşme ilişkisine girdikleri ortaklar, satıcılar ve tedarikçilerle de paylaşabilir. Ve yasa gereği ve özel durumlar gereğince, yasal sürece (mahkeme kararı, mahkeme çağrısı, arama emri, vb. gibi) veya herhangi bir resmi dairenin diğer yasal koşullara riayet etmek için makul surette gerekli olması durumunda,

  • Bilgi Güvenliği
    “Copcha” ile paylaşılan kişisel veriler, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkındaki Yasanın 12. maddesinin gerektirdiği şekilde yetkisiz erişime, hırsızlığa ve kayba karşı bilgileriniz tedbirler alınarak korunacaktır.
  • Kişisel Veri doğruluğu
    “Copcha”, kişisel verilerinizi doğru ve güncel tutmak için gereken adımları atmaktadır. “Copcha”’ya sağladığınız bilgilerin doğruluğundan siz sorumlusunuz ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkındaki Yasa ve diğer ilgili mevzuat kapsamında bunu yapmanın kişisel verilerinizin haklarını kullanmak açısından önemli olduğunu anlamış sayılırsınız. kişisel verilerinizi güncellemek için, lütfen iletisim@copcha.com.tr adresine bir e-posta göndererek bizimle iletişime geçin.
  • Erişim talepleri
    Türkiye’de ikamet ediyorsanız, hakkınızda topladığımız kişisel verilere erişim sağlama, değiştirme, itiraz etme ve silme talebinde bulunabilirsiniz. kişisel verilerinize erişmek için, lütfen iletisim@copcha.com.tr adresine bir e-posta göndererek bizimle iletişime geçin. Geçerli yasaya bağlı olarak, bu hizmet için ücret alabiliriz ve yürürlüğe girer girmez ve her durumda yasada açıklanan süre sınırları dahilinde makul taleplere yanıt vereceğiz.
  • Veri saklama ve veri imhası
    Hesabınızı sildiğinizde ve/veya hizmetleri sağlamak veya yasal yükümlülüklerimize riayet etmek, anlaşmazlıkları çözmek ve sözleşmelerimizi yerine getirmek için kişisel verilere artık ihtiyaç duyulmadığında ve/veya geçerli yasa kapsamındaki saklama süresi sona erdiğinde, kişisel verileriniz anonim hale getirilebilir ve bu formda kullanılmaya devam edilebilir.

Kişisel verilerinizi, bu gizlilik politikasında özetlenen çeşitli amaçlar için toplar ve işleriz. Bazı durumlarda, aşağıdakiler de dahil olmak üzere, ayrı bir onay gerekmez:

  1. Bir sözleşmenin yerine getirilmesi için
    Devamını Oku
    Size coğrafi olarak alakalı Hizmetler sunmak için de dahil olmak üzere, hizmetlerin sunulmasıyla ilgili olarak, hesap kaydı, verdiğiniz siparişleri veya yaptığınız satın alımları (ödemenin işlenmesi dahil) yerine getirmek, siparişinizle ilgili herhangi bir soruna ilişkin sizinle iletişime geçmek de dahil olmak üzere, size karşı sözleşme yükümlülüklerimizi yerine getirmek için, platformlar üzerinden arkadaşlarınızla bağlantı kurmanızı sağlamak için, içerik  paylaştığınız, veya arkadaşlarınızı davet ettiğiniz zaman, bizden ürün veya Hizmetleri kişiselleştirmemizi istediğiniz zaman “Copcha” tarafından sahip olunan veya kontrol edilen şirketlere veya girişimlere ve hizmet sağlayıcılarımıza kişisel verilerinizi sağlamamız gereken yerlerde, kişisel verileri üçüncü taraf kaynaklarından toplamamız gereken yerlerde ve üçüncü taraf ürünlerine ve hizmetlerine erişim sağladığınız zaman, verileri üçüncü taraflardan veya halka açık kaynaklardan topladığımız yerlerde veya hizmetlerin performansına yönelik verileri bir araya getirmek ve bir merkezde toplamak için.
  2. Yasal yükümlülükleri yerine getirmek için
    Yasalara, düzenlemelere, mahkeme kararlarına veya diğer yasal yükümlülüklere uymak veya bir soruşturmaya yardımcı olmak için.
  3. Meşru Menfaatler için
    Devamını Oku
    Kişisel verilerin korunmasını gerektiren temel hak ve özgürlükler ya da menfaatler tarafından geçersiz kılınan durumlar hariç olmak üzere, geçerli yasanın amaçları doğrultusunda “Copcha”’nın “meşru menfaatleri” için sözleşmeden kaynaklanan yükümlülüklerimizi yerine getirmekten başka, işimizi yapmak ve hizmetler sağlamak için.

Örneğin, aşağıdaki alanlar geçerli yasalara tabi olan Meşru Menfaatlerin kapsadığı işlemleri içerir:

  • İletişim. [Şartlar] (https://copcha.com.tr/gizlilik-ve-cerez-politikasi/) bölümündeki değişikliklerle ilgili önemli bildirimleri size sağlamak ve ayrıca taleplerinizi, sorularınızı ve şikayetlerinizi ele almak da dahil olmak üzere, hizmetlerle ilgili olarak sizinle iletişim kurmak için diğer “Copcha” e-postalarını veya iletişimlerini almaktan vazgeçmiş olsanız bile, e-postalar da dahil olmak üzere gerekli iletişimleri kesinlikle gönderebiliriz. Bu iletişim türleri onay gerektirmez. Kişisel verilerinizi, promosyon ürünlerine kayıt olduğunuz ve bu konuda sizin onayınızı istemediğimiz zaman da dahil olmak üzere bizimle iletişim kurduğunuzda meşru menfaatlerimiz için de Kişisel Verilerinizi işleriz.
  • Taleplerinize Yanıt Vermek. Teknik destek, çevrimiçi hizmetler, ürün bilgileri veya başlattığınız diğer herhangi bir iletişim talebinize yanıt vermek için. Bu, teknik destek taleplerini ele almak için hesabınıza erişmeyi içerir.
  • Promosyon Mesajları. Hassas olmayan Kişisel Verilerinizi, bizimle iletişim kurduğunuz veya promosyon ürünlerine kaydolduğunuz zaman. Özel etkinliklere, tekliflere veya programlara katıldığınız zaman. Sanal topluluklarımızla veya reklamlarımızla yakından ilgilenmeye başladığınız zaman, Coğrafi olarak alakalı hizmetler, teklifler veya reklamlar sağlamak için verileri bir araya getirdiğimiz ve bir merkezde topladığımız zaman. Ve kişisel verileri “Copcha” sahip olduğu veya kontrolünde olduğu şirketlerle veya ortaklıklarla ve hizmet sağlayıcılarla ve satıcılarla paylaştığımız zaman da dahil olmak üzere size promosyon mesajları ve kişiselleştirilmiş pazarlama sunmak için işliyoruz.
  • Anketler. Tabiatı bakımından ticari olmadığı sürece, size hizmetlerimizle ilgili anketler göndermek için. Bu durumlarda, bizden pazarlama almak için bize onay verdiyseniz, size bir anket talebi gönderilebilir.
  • Yasaya ve Kamu Güvenliğine Uyumluluk . Sahtekarlık, kayıp ve suç önleme amacıyla diğer kurumlarla birlikte mağaza içi izleme ve bilgi paylaşımı dahil olmak üzere, şüpheli yasa dışı veya yanlış faaliyetin soruşturulmasına yardımcı olmak, haklarımızı ve mülkiyetimizi veya üçüncü şahısların haklarını veya güvenliğini korumak ve savunmak için.
  • İyileştirme ve Geliştirme. Hizmetlerimizin tamamını kullanabilmenizi sağlamak da dahil olmak üzere hizmetlerimizi ve deneyiminizi geliştirmek, artırmak ve iyileştirmek için. Sosyal medya aracılığıyla bizimle iletişime geçtiğinizde, üçüncü taraflardan veya halka açık kaynaklardan veri topladığımızda, verileri bir araya getirdiğimizde ve bir merkezde topladığımızda ve kişisel verileri şirketlerle veya “Copcha”‘nın sahip olduğu veya kontrolünde olduğu ortaklıklarla ve hizmet sağlayıcılarımızla ve satıcılarımızla paylaştığımızda. Bazı araştırma, analiz, yenilik, test, izleme, müşteri iletişimi, risk yönetimi ve idari amaçlarla ilgili kurum içi amaçlar için.
  • Şartları ve Bildirimleri Uygulamak. Şartlarımızı veya bu gizlilik politikamızı veya üçüncü şahıslarla yapılan sözleşmeleri uygulamak için.
  • Birleşme veya Devralma. Bir işleme devam edilip edilmeyeceğine karar vermek için gereken özeni gösterme amacıyla da finansmanla, satışla veya işimizin ya da varlıklarımızın tamamının veya bir kısmının elden çıkarılmasını kapsayan başka bir işlemle bağlantılı olarak, işimizin öngörülen veya gerçek bir yeniden yapılanmasını desteklemek için.

İşleme için bir Dayanak olarak Onay

Bazı durumlarda, Kişisel Verilerinizi işlemek için onayınızı isteyeceğiz. Yasaların izin verdiği şekilde,

(i) Kişisel Verilerinizi Hizmetlerimiz ya da bir form aracılığıyla (Promosyona kaydolmak dahil) bize sağlarken,ya da

(ii) bizimle bir hesap oluştururken veya kaydederken, onayınızı belirtmek için bir kutu işaretlemek (veya eşdeğer eylem) de dahil olmak üzere, birkaç şekilde onayınızı belirtebilirsiniz.

Aşağıdakileri içeren bir dizi faaliyet için onayınızı isteyebiliriz:

  1. Copcha Pazarlama ve İletişim.
    Devamını Oku
    ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz teklifler, ürünler, Promosyonlar, etkinlikler veya hizmetler hakkında ve diğer pazarlama amaçları için telefon, ve/veya e-posta yoluyla sizinle iletişim kurmak için onayınızı isteyebiliriz.
  2. Üçüncü Taraf Hizmetleri ile Paylaşmak.
    Devamını Oku
    Ayrıca, bazı ürünleri, hizmetleri  sunmak için kişisel verilerinizi bazı üçüncü taraf iş ortaklarıyla paylaşmak için de onayınızı isteyebiliriz. Onay almak için, lütfen belirli üçüncü taraf hizmetinin veya uygulamasının tercihlerine gidin.
  3. Üçüncü Taraf Pazarlaması.
    Devamını Oku
    Üçüncü tarafın ürünleri, hizmetleri, Promosyonları veya teklifleri ile ilgili olarak sizinle iletişime geçmesine izin vermek için kişisel verileri sağlamak için onayınızı isteyebiliriz. Bu, genellikle bir çekiliş veya görev ile bağlantılıdır (üçüncü taraf pazarlaması için onayınız genellikle katılımın ön koşulu değildir. Onay almak için, lütfen belirli üçüncü tarafın tercihlerine gidin.
  4. Araştırma.
    Devamını Oku
    Araştırma amaçlarıyla kişisel verilerinizi kullanmak için onayınızı isteyebiliriz. Ayrıca, bazı Araştırma girişimlerine katılma ve belirleyici sonuçlar paylaşma konusundaki ilginizi belirlemek için sizinle iletişime geçmek amacıyla da onayınızı isteyebiliriz. Pazar sorular sorabilir ve yanıtınızı paylaşabiliriz.
  5. Reklamcılık.
  6. Veri Aktarımı.
    Devamını Oku
    Verileri işlemek için farklı ülkelere aktarırız. Bu aktarma işlemi için onayınızı isteyebiliriz veya aktarma işlemi, diğer durumlarda, onay dışında yasal bir dayanakla meşrulaştırılabilir.
  7. Otomatik İşleme.
    Devamını Oku
    Hizmetlerimizi sağlamak ve belirli hizmetler bağlamında önerilerde bulunmak için bazı otomatik işlemeleri kullanabiliriz. Bu işleme, belirli hizmetlerin (ve bazı durumlarda hizmetin kendisinin) sağlanması için kesinlikle gereklidir ve onay kapsamında değildir. Diğer otomatik işlemeler, verilerin niteliğine veya verilen ya da önerilen kararlara bağlı olarak anlamlı değildir ve bu nedenle onay gerekmez.
  8. Sosyal Paylaşımı Etkinleştirmek ve Sosyal Medyada Bizimle Bağlantı Kurmak İçin.
    Devamını Oku
    Hizmetlerimizden bazıları, sosyal paylaşım ve başkalarıyla iletişimden oluşmaktadır. Bu hizmetlere kaydolursanız, hizmette açıklandığı gibi paylaşımı etkinleştirmek için bilgilerinizi kullanmak amacıyla onayınızı isteyebiliriz. Sosyal Medya aracılığıyla bizimle iletişime geçtiğinizde de sizin onayınızı isteyebiliriz.
  9. Promosyonlar.
    Devamını Oku
    Kişisel verilerinizi özel indirimler, etkinlikler, çekilişler ve diğer promosyonlar için kullanmak için izninizi isteyebiliriz. Promosyonlar sırasında topladığımız kişisel verileri, promosyonu yönetmek, kimliği ve yaşı doğrulamak ve promosyon hakkında sizinle iletişim kurmak için kullanabiliriz.

 

Veri Saklama

Kişisel Verilerinizi, bir hesap açtığınız veya size hizmetleri sağlamak için gerekli olduğu sürece saklayacağız. Kişisel verilerinizi, ayrıca yasal yükümlülüklerimize riayet etmek, anlaşmazlıkları çözmek ve sözleşmelerimizi yerine getirmek için de gerektiği şekilde koruyacağız.

Kişisel verilerinizi bu gizlilik politikasında öngörülen amaçlar doğrultusunda işlemeye artık gerek duymadığımız durumlarda sistemlerimizden sileceğiz.

İzin verilebilir olduğu durumlarda, kişisel verilerinizi isteğiniz üzerine de sileceğiz.

Güvenlik

Kişisel verilerin izinsiz veya yasa dışı işlenmesine karşı ve kişisel verilerin yanlışlıkla veya yasa dışı imha edilmesine, kaybolmasına, değiştirilmesine, izinsiz olarak ifşa edilmesine veya kişisel verilere erişilmesine karşı korumak için uygun teknik ve kurumsal tedbirler alıyoruz. Bununla birlikte, kişisel verilerin saklanması ve iletilmesiyle ilgili güvenlik risklerini tamamen ortadan kaldıramayacağımızı lütfen unutmayın.

Diğer Web Sitelerine Bağlantılar.

Web sitemiz başka web sitelerine bağlantılar içeriyor olabilir. Ancak bu linkleri kullanarak sitemizden ayrıldığınızda, diğer sitelerin üzerinde hiç bir kontrolümüzün olmadığını bilmeniz gerekir. Bu nedenle, “Copcha” Gizlilik İlkeleri’ne bağlı olmayan bu sitelere verdiğiniz bilgilerin gizliliğinin korunması ve kullanımından “Copcha” sorumlu değildir. İlgili sitelerin gizlilik politikasını incelemenizi bilgilerinizi paylaşırken dikkatli olmanızı öneririz.

Erişim

Topladığımız kişisel verilerin doğru ve güncel olmasını, bunlara erişebilmenizi ve gerektiğinde bunları düzeltebilmenizi temin etmek için aşağıdakileri de içeren uygun tedbirler alıyoruz.

  • Kişisel verilerinizin değişmesi veya doğru olmaması halinde gecikmeksizin güncellemenizi rica ederiz.
  • Herkese açık bir ilan/içerik girmeniz halinde, bu ilanı değiştiremeyebilir veya silemeyebilirsiniz. Talebiniz üzerine, hesabı kapatarak hesap faaliyetiniz ve yürürlükteki mevzuat uyarınca kişisel verilerinizin görüntülenmesini makul olan en kısa sürede sonlandıracağız.
  • Kişisel verilerinize erişim, kişisel verilerinizin değiştirilmesi veya silinmesi ile ilgili yasal haklarınıza saygı göstereceğiz. Kişisel verilerinizle ilgili haklarınızı kullanabilmek için aşağıda yer alan “Bize Ulaşın” bölümündeki açıklamaları takip ederek bize ulaşabilirsiniz. Buna ilişkin olarak ayrıca “Haklarınız” bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Haklarınız

Erişim bölümü altındaki haklarınıza ek olarak:

  • 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında bize başvurarak, kendinizle ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenebilecek ve işlenmişse buna ilişkin bilgi talep edebilirsiniz. Böylelikle; 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’un 11.maddesi gereğince,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenebilir;
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin hangi üçüncü kişilere aktarılabileceğini öğrenebilir;
  • Eksik veya yanlış işlenen kişisel verilerinizin düzeltilmesini, işlemeyi gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini isteyebilirsiniz. Bu şekilde yapılan düzeltme, yok etme ve silme işlemlerinin; kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini de talep edebilirsiniz;

İşlenen kişisel verilerinize ilişkin itiraz hakkı ve zarar uğramanız halinde zararın giderilmesi hakkınızı kullanabilirsiniz Gizlilik ve kişisel verilerin korunması konusunda daha fazla bilgi almak istediğiniz takdirde, sizlere Müşteri Hizmetleri üzerinden yardımcı olmaya hazırız. Bilgilerinizin gizliliğini ve güvenliğini korumayı her zaman öncelikli amaçlarından biri olarak kabul eden “Copcha” bünyesinde, yukarıda bilgisi verilen haklarınızı kullanabileceğiniz başka çözüm ve destek mekanizmaları devreye aldığında bunları size ayrıca duyuracağız.

Bize Ulaşın – Sorular ve Şikayetler

Bu Gizlilik Bildirimi ile ilgili herhangi bir sorunuz veya şikayetiniz olması durumunda veya bu Gizlilik Bildirimi veya yürürlükteki mevzuat uyarınca sahip olduğunuz haklarınızı kullanmak istemeniz durumunda, Atatürk BLV. Engürü ÇRŞ. No:107-21/38 adresine yazılı olarak başvurarak veya Müşteri Hizmetleri üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

 

ÇEREZ POLİTİKASI

Web sitemiz çerezler kullanır. Web sitemizi kullanarak ve bu politikayı kabul ederek, bu politikanın hükümlerine uygun olarak çerezleri kullanmamız konusunda onay vermiş olursunuz.

ÇEREZLER HAKKINDA
Bir çerez, kullanıcı belirli web sitelerine eriştiğinde, bir cihaza indirilen, genellikle harflerden ve rakamlardan oluşan küçük bir dosyadır. Çerezler, bir web sitesinin bir kullanıcının cihazını tanıyarak, bir web sitesindeki farklı sayfalarda dolaşan kullanıcıları izleyebilmesini ve bir web sitesine geri dönen kullanıcıları tanımlayabilmesini sağlar. Çerezler sizi kişisel olarak tanımlayan herhangi bir bilgi içermezler, ancak sizin hakkınızda topladığımız kişisel bilgiler tarafımızca, çerezlerde saklanan ve onlardan edinilen bilgilere bağlanabilir.
Daha fazla bilgi için, şu adrese bakın: http://www.allaboutcookies.org/

A) OTURUM ÇEREZLERİ VE KALICI ÇEREZLER

Çerezlerin süresi bir tarama oturumunun (bir kullanıcının tarayıcı penceresini açmasından tarayıcıdan çıkmasına kadar olan zaman) sonunda dolabilir veya daha uzun süre saklanabilirler.
-Oturum çerezleri – web sitelerinin bir tarayıcı oturumu sırasında bir kullanıcının eylemleri ile bağlantı kurmasını sağlar. Bu oturum çerezlerinin süresi bir oturum seansından sonra solar, dolayısıyla bunlar daha uzun süre saklanmazlar. Bu nedenle, oturum çerezleri kalıcı çerezlere göre gizliliği daha az ihlal ediyor gibi kabul edilebilirler.
-Kalıcı çerezler–tarayıcı oturumları arasında da bir kullanıcının cihazında saklanarak, kullanıcının bir sitedeki (veya bazı durumlarda farklı web sitelerindeki) tercihlerinin veya eylemlerinin hatırlanmasını sağlarlar.

B) BİRİNCİ VE ÜÇÜNCÜ ŞAHIS ÇEREZLERİ

Bir çerezin ‘birinci’ veya ‘üçüncü’ şahıs çerezi olması, çerezi yerleştirenin web sitesi mi, yoksa etki alanı mı olduğu anlamına gelir.
-Birinci şahıs çerezleritemel terimlerle ve kullanıcı tarafından ziyaret edilen / URL penceresinde görüntülenen bir web sitesi tarafından ayarlanan çerezlerdir.
-Üçüncü şahıs çerezleri kullanıcı tarafından ziyaret edilen dışında bir etki alanı tarafından ayarlanan çerezlerdir. Bir kullanıcı bir web sitesini ziyaret ederse ve ayrı bir şirket o web sitesi üzerinden bir çerez ayarlarsa, bu bir üçüncü şahıs çerezi olur.

BU WEB SİTESİNDEKİ ÇEREZLER – ÇEREZLERİ KULLANMA ŞEKLİMİZ

Bu web sitesinde çerezleri şu şekilde kullanıyoruz:

Çerezlerimizi kullanmanız sonucunda elde ettiğimiz bilgileri aşağıdaki amaçlarla kullanabiliriz:

  • Web sitemizi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızı tanımak için;
  • Web sitemizde dolaşırken sizi izlemek için;
  • Web sitemizin kullanılabilirliğini artırmak için;
  • Web sitemizin kullanımını analiz etmek için;
  • Web sitesinin yönetimi için;
  • Sahteciliği önlemek ve web sitesinin güvenliğini artırmak için;
  • Web sitemizi sizin için kişiselleştirebilmemiz için.

Ayrıca, bu web sitesinin kullanımını analiz etmek amacıyla Google Analytics’i kullanıyoruz. Bireysel analitik çerezler hakkında daha fazla bilgi için şu adreste yer alan Google’un gizlilik politikasını okuyun: http://www.google.com/privacypolicy.html

ÇEREZLERİN ENGELLENMESİ/YÖNETİLMESİ

  • Internet Explorer’da “Araçlar”, “Internet Seçenekleri”, “Gizlilik” düğmelerine tıklayarak ve kayar seçiciyi kullanarak “Tüm çerezleri engelle” seçeneğini seçerek tüm çerezleri reddedebilirsiniz;
  • Firefox’ta “Araçlar”, “Seçenekler” düğmelerine tıklayarak ve “Gizlilik” kutusundaki “Sitelerden çerezleri kabul et” seçeneğinin işaretini kaldırarak tüm çerezleri reddedebilirsiniz.

Ancak, tüm çerezlerin engellenmesinin pek çok web sitesinin kullanılabilirliği üzerinde olumsuz bir etkisi olacaktır. Çerezleri engellerseniz, şunları kullanamazsınız:

  •  web sitelerinin içindeki (örn; ürün sayfası) “geri” düğmesi muhtemelen bir önceki sayfaya yönlendirmeyecektir;
  •  kayıt formları, girişimlerimize katılmak amacıyla kişisel verilerinizi girdiğinizde, çerezleri engellemeniz durumunda ilk adımdan sonraki adımlara geçişte verileriniz hatırlanamayabilecektir.

ÇEREZLERİN SİLİNMESİ

Ayrıca bilgisayarınızda daha önce saklanmış çerezleri de silebilirsiniz: tarayıcınızın “Yardım” menüsünü kontrol edin

Örneğin:

  • Internet Explorer’da, çerez dosyalarını manuel olarak silmeniz gerekir http://support.microsoft.com/kb/278835; adresinde bununla ilgili talimatları bulabilirsiniz
  • Firefox’ta, “Araçlar”, “Seçenekler” ve “Gizlilik” düğmelerine tıklayarak ve sonra Geçmiş açılır menü ayarlarından “Geçmiş İçin Özel Ayarları Kullan” seçeneğini seçerek, sonra listede “Çerezleri Göster” çıktığında “Çerezleri temizle” seçeneğine tıklayarak çerezleri silebilirsiniz.

BİZİMLE BAĞLANTIYA GEÇİN

Çerezlerimiz veya bu çerez politikası hakkında sorularınız varsa, lütfen https://copcha.com.tr/iletisim adresinden bizimle bağlantıya geçin.